BaseCode

BaseCode
Telefoon Email
Portfolio
Afbeelding van de website Fortyto op een laptopscherm

FORTYTO

Website

Basecode ontwikkelde het online platform achter Fortyto. Fortyto past Growth Hacking toe voor MKB bedrijven. Growth Hacking is de methodiek voor bedrijven die het optimale uit de marketing wil halen. Door kleine schaalbare experimenten toe te passen, wordt de ideale marketingvorm ontdekt die daarna kan worden opgeschaald. Viralisatie en online marketing koppelingen zijn daar onderdeel van.

Achtergrond met paarse blokjes
Neem contact op

INTERESSE? VUL IN & WIJ NEMEN CONTACT OP!

Basecode guru img
Nieuws kopje

ATS voor Best Workers

Platform

Best Workers heeft het ATS in gebruik genomen. Het ATS is een CRM systeem voor recruiters en uitzenders. Een ATS staat voor Applicant Tracking System in goed Nederlands een kandidaat volgsysteem.

Nieuws kopje

Flexheld

Platform

Het Flexheld platform vorderd gestaag. Via Flexheld kan men kandidaten vinden in meerdere databases an aangesloten recruitment en uitzendpartijen. Meer conversie en snellere omzet voor de recruiters, sneller de juiste kandidaat voor tijdelijk werk voor de opdrachtgever.

Nieuws kopje

Nieuwe website voor

Website & marketingconcept

Borrelbak heeft een nieuwe website in gebruik genomen. Met Borrelbak komt het feestje naar jou thuis. Je kunt een borrelbak bestellen en rekent de drankjes naar afname af. Zo kan ook na sluitingstijd van de winkels een leuk feestje worden gegeven.

Vert streep img Vert streep img