Ervaren programmeurs Javascript, PHP, SQL, JSON, XML

BaseCode Continu Beter Online Vormgeving Marketing Software Techniek Hosting

Front-end en backend ontwikkelaars. Programmeurs in HTML, CSS, Javascript, PHP, SQL, JSON, XML

Specialist icon

// DE ICT MANAGER

De mensen die het regelen

Om projecten in goede banen te leiden zijn communicatie mensen, projectmanagers, ict managers en managers op de werkvloer nodig om het geheel in goede banen te leiden. U kunt er voor kiezen om zelf de regie te voeren of een Basecode manager u de zorgen uit handen te laten nemen. Met Basecode is uw project in vertrouwde handen en kunt u rekenen op ervaren projectmanagers met een bewezen track record.

Vanaf € 69,- per uur.

Manager icon

// DE ICT SPECIALIST

De mensen die het maken

Het uitvoerende werk - Voor het bouwen en tot in de puntjes produceren van uw project of productie kunnen we terecht bij onze vertrouwde technische specialisten. Wij werken met diverse content management systemen (CMS) van Wordpress, Joomla, Drupal, Umbraco tot Magento en uiteraard Fleximaal. Onze programmeurs bouwen templates, voegen maatwerk toe, schrijven plugins en wat u maar wilt.

Vanaf € 64,- per uur.

Goeroe icon

// DE INNOVATOR

De mensen die het uitvinden

Van nieuwe ontwikkelingen is vaak een klein percentage echt higher level denkwerk. Maast maken en regelen hebben we dus ook een deel de echte Guru nodig. Dit zijn de rocket scientists de innovators. Inside the box doen zij niet. Uw ontwikkeling; onze rocket scientists!.

Ook van de meest recentie ontwikkelingen zijn wij op de hoogte. Zo werken wij al 10 jaar met kunstmatige intelligentie en AI.

Vanaf € 85,- per uur.

Growth Hacking Marketing en Datamarketing Databases

// MARKETING DASHBOARD & DATABASES

Uw software modulair op maat gemaakt

Wij zijn goed in marketing informatiesystemen, automatische marketing systemen en contentbeheer.

Cmd & Ats icon

// CRM, LMS & ATS

Eigen relatiebeheer systeem

Wij zijn goed in relatiebeheer systemen. Applicant tracking system, Leerling management system. Het omgaan met groepen mensen en het vastleggen en doorzoeken van relatiedatabases.

frontend/backend icon

// FRONTEND & BACKEND

Api & koppelvlak

Wij zijn goed in front-end en backend systemen met een api of koppelvlak REST, SOAP, JSON, XML, kennisnet.

Laptop website icon

// E-LEARNING & INSTRUCTIE

Sneller inwerken, veiliger werken

Uw instructie behoefte met toetsing. Maak van uw training een beleving met een interactieve instructie met examen mogelijkheid. Sneller inwerken, veilig werken, uniforme gedragsregels.

Telefoon app icon

// SOFTWARE & DEVELOPMENT

Innovatie in de praktijk

Wij programmeren zakelijke software. Bij u op locatie of bij ons in het development team. Geen outsourcing, locale programmeurs met minstens 5 jaar werkervaring op front-end en backend. HTML, CSS, Javascript, JSON, XML, XBRL, PHP, mySQL, Python.

Design icon

// BEHEER & TROUBLESHOOTING

Beheer van architectuur & infrastructuur

Het hoogwaardig technisch beheer en informatie beveiliging van uw online informatiesystemen. Troubleshooting van techniek en financiële systemen. Koppelingen met boekhoudsystemen eb Belastingdienst OLAV. Continuïteit & HA op Linux webhosting servers en in AWS.

Wij bouwen websites en webshops en maatwerk online software

Vert streep img Vert streep img