Programmeur nodig?

Basecode Marketing en Online experts

BaseCode Continu Beter Online Vormgeving Marketing Software Techniek Hosting
Telefoon Email

VORMGEVING: LOGO, HUISSTIJL, WEBDESIGN, DRUKWERK

ONLINE SPECIALISTEN ICT, ONLINE MARKETING, WEBSITE OF APP.

WEBAPP, MOBILE APP, CLOUD APPLICATION - LAAT EEN BASECODE APP VOOR U WERKEN!

Basecode ontwikkelt en produceert APPs voor administratieve processen.

Hosting met ongekende goede support. Alles wat je nodig hebt voor je website of webshop!

 

Webdesign voor Recruit a Student

In 2023 ging de nieuwe website van Recruit a Student live. Natuurlijk met het webdesign van Basecode. Naomi Vos creërde voor Recruit a Student 3 webdesign studies. Deze zijn aan de directie, de franchise nemers en de doelgroep (studenten) voorgelegd. Uit deze designs werd het huidige ontwerp unaniem door de studenten gekozen.

Strategisch marketing concept voor Bwuzzt

Voor Bwuzzt is een marketing concept voor kinderen gerealiseerd. Het totale concept is een lesprogramma, lesboekjes, lesmethoden, websites en twee applicaties. Daarnaast zijn voor de uitvoerende marketing diverse leuke kleurplaten ontwikkeld.

 
 

Webdesign en webshop voor Blom Fourage en Diervoeders

Voor Blom Fourage en Diervoeders is een website met webshop gerealiseerd in Wordpress met WOO-commerce. Naast het technisch realiseren is de producten database gevuld en zijn alle productafbeeldingen aangemaakt.

Websites voor Black Hole Recordings

Voor Black Hole Recordings zijn in 2019 en 2020 twee websites ontwikkeld. De eerste website was dit mooie donkere ontwerp. Toen deze website net klaar was kwam de concurrent met een lichter ontwerp. Daarop nogmaals een design gerealiseerd in 2020.
De website van BHR kenmerkt zich door de vele releases elk met afbeeldingen en metadata. De gegevens en afbeeldingen van de releases kwamen van het platform Fuga in een XML koppeling. In 2023 is deze website uitgefaseerd.

 
 

Platform voor Kwettr

In 2020 en 2021 is het online platform voor Kwettr gerealiseerd. Het platform biedt online marketing mogelijkheden voor de muziekindustrie. Naast de technische realisatie is in 2022 en 2023 geholpen met de marketing uitrol van het platform en de koppelingen met Fuga. De wereld van de muziek industrie staat niet stil en in eind 2022 begin 2023 roerde zich Elon Musk met het sluiten van de Twitter api's. Daarmee is de focus verschoven naar Spotify en Fuga marketing.

Platform voor Fleximaal

In 2023 is het online platform voor Fleximaal Community live gegaan. Het platform is een online kenniscentrum waarmee ondernemers publicaties kunnen maken over de eigen expertise. In tegenstelling tot Facebook en LinkedIn wordt van Fleximaal Community wel de content door Google geindexeerd. Daarmee is dit het eerste online social platform waar op content gevonden kan worden. De reacties op de publicaties komen direct in de mailbox van de ondernemer, die daarmee leads binnenhaalt.

 
 

Webdesign voor borrelbak

In 2020 kwamen de mensen thuis te zitten in verband met de Corona maatregelen. De borrelbak bood een oplossing voor de thuisdrinkers die zonder kwamen te zitten en die niet meer naar de winkel konden in verband met de maatregelen. Toen de maatregelen werden versoepeld nam ook de vraag af. Ook al heeft het concept de tand des tijds niet overleefd, het blijft een geweldig ontwerp.

E-commerce oplossing voor Macarons

Het water loopt je in de mond met het ontwerp van Macaronshop. Macaronshop is een e-commerce oplossing voor de verkoop van koekjes. Dat gaat verder dan de normale webshop. Deze webshop heeft voorraadbeheer en logistieke koppeling met SendCloud. Een totaaloplossing met CMS, CRM en financiele modules.

 
 

Vormgeving voor social campagnes

Online social media marketing. Voor diverse Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram campagnes ontwierpen wij de social plaatjes en bedachten wij de teksten. Vaak met een AM module op de achtergrond. Het bereiken van de doelgroep is niets als je het niet kunt afvangen en opvolgen met een geautomatiseerd CRM systeem. Hiervoor is het Fleximaal CRM systeem gebruikt.

Backend oplossingen

Bij een backend oplossing moet je denken aan een website waar je kunt inloggen. Daarbij moeten er vaak overzichten en visuele representaties ontworpen worden waarbij de UX en UI centraal staan.

 
 

Website voor Flexheld

Nog eentje uit de oude doos. Het superhelden design van Flexheld uit 2019. Gewoon omdat ik hem zo mooi vind.

Wij kunnen deze designs blijven maken omdat onze klanten ons inspireren met vragen en uitdagingen. Heb je ook een idee, concept, wens of uitdaging? Neem contact op, wij denken graag met je mee!

Vert streep img Vert streep img