wij zijn
specialist
in ...


//App

//Design

//Web

Wij leveren handjes en kennis voor ICT, online marketing, website of app.

Marketing-design-icoon

Marketing & design

de beste manier om uw doelgroep te bereiken

Wij kijken samen met u naar uw markt, uw doelen en doelgroepen. Wij beschouden de gehele communicatie van uw onderneming en passen de inzetbare media naar uw budget. Om zo uw bedrijf onder de aandacht te brengen bij een specifiek publiek


Voor uw website, webshop of APP maken wij een passend design. Mocht het nodig zijn kunnen wij ook uw logo en huisstijl verzorgen.

Bekijk meer
Media-software-icoon

Media & software

Apps, applicaties en cloud oplossingen voor de zakelijke markt

Wij kijken met u naar uw bedrijfsproces en ontwikkelen toepassingen die u in staat stellen meer te doen in kortere tijd. Wij ontwikkelen van website tot applicatie tot ERP oplossingen in de cloud en doen dat al 25 jaar met groot plezier.


Uw website, webshop, native app, webapp of cloud software productie in goede handen, al 25 jaar!

Bekijk meer
personeels-icoon

Personeel

Toch liever in eigen beheer?

Wilt u een productie die om voor u moverende redenen niet uitgevoerd kan worden door een externe partij, dan kunt u uw project ook uitvoeren met inzet van hooggekwlificeerde techische mensen. Daarbij maken wij onderscheid in prijs in 3 stappen. Uitvoeren (programmeur of techische mensen), aansturend (manager projectleider) en de guru (rocket science).


Uw project in eigen beheer vrij van licenties en met behoud van uw intellectuele eigendommen in goede handjes!

Bekijk meer
img-website

Website & website

Modulair maatwerk

Wij ontwerpen uw website of webshop strategisch volgens uw eigen huisstijl en bouwen deze helemaal op maat. Koppelingen met externe partijen nodig? Ook dat kunnen wij regelen zodat u helemaal nergens meer aan hoeft te denken.

img-app

App

Wij maken jouw App-idee

Wij maken van jouw App-idee een concrete werkende app. Wij ontwerpen en bouwen de app en zorgen dat deze op de juiste kanalen terecht komt (AppStore, Play Store etc..).

img-design

Design

Huisstijl & communicatie

U heeft nog geen professioneel logo? Of bent u toe aan een restyle van uw huidige logo? Geen probleem, onze grafische talenten maken uw huisstijl weer helemaal up-to-date. Denk ook aan relclame-uitingen,advertenties,visitekaartjes,briefpapier etc.

icon-dashboard

Dashboards & Databases

Uw software op maat gemaakt

Wij ontwerpen uw website of webshop strategisch volgens uw eigen huisstijl en bouwen deze helemaal op maat. Koppelingen met externe partijen nodig? Ook dat kunnen wij regelen zodat u helemaal nergens meer aan hoeft te denken.

icon-cmstats

CMS & ATS

Eigen backend systeem

Wij maken van jouw App-idee een concrete werkende app. Wij ontwerpen en bouwen de app en zorgen dat deze op de juiste kanalen terecht komt (AppStore, Play-store etc..).

icon-code

Frontend & Backend

Onze code-talenten

U heeft nog geen professioneel logo? Of bent u toe aan een restyle van uw huidige logo? Geen probleem, ibze grafische talenten maken uw huisstijl weer helemaal up-to date. Denk ook aan reclame-uitingen, advertenties, visitekaartjes, briefpapier etc.

techneut

De specialist

De mensen die het maken

Het uitvoerende werk - Voor het bouwen en tot in de puntjes produceren van uw project of productie kunnen we terecht bij onze vertrouwde technische specialisten. Wij werken met diverse content management systemen (CMS) van Wordpress, Joomla, Drupal, Umbraco tot Magento en uiteraard Fleximaal Spotlight. Onze programmeurs bouwen templates, voegen maatwerk toe, schrijven plugins en wat u maar wilt, als het maar van ICT gemaakt is dan is het bij Basecode in vertrouwde handen.

manager

De manager

De mensen die het regelen

Om projecten in goede banen te leiden zijn communicatie types, projectmanagers, ict managers en managers op de werkvloer nodig om het geheel in goede banen te leiden. U kunt er voor kiezen om zelf de regie te voeren of een Basecode manager u de zorgen uit handen te laten nemen. Met Basecode is uw project in vertrouwde handen en kunt u rekenen op ervaren managers met een bewezen track record.

guru

De goeroe

De mensen die het uitvinden

Van nieuwe ontwikkelingen is vaak een klein percentage echt denkwerk. Maast maken en regelen hebben we dus ook een deel de echte goeroe nodig. Dit zijn de rocket scientists de helden die vaak het stempel nerd krijgen. Helaas zijn zij vaak voor de gewone mens niet te verstaan, dus er is wel een vertaler nodig die de bits en bytes aan elkaar praat. Neem dus altijd ook een communicatie type bij een dergelijk project.

Uw uitvinding, onze rocket scientists!

BEDRIJFSGEGEVENS

Basecode NV

Graaf Engelbertlaan 75

4837DS Breda


//KVK: 60354151

CONTACTGEGEVENS

//EML: info@basecode.nl

//TEL: +31(0)76 205 09 72

VOLG ONS