wij zijn

specialist

in ...

//App

//Design

//Web

​Webapp, mobile app, cloud application - laat een Basecode APP voor u werken!

Migratie 2.500 werkplekken bij Albert Schweitzer Ziekenhuis ASZ

Het vervangen van duizenden werkplekken is veel handwerk. Er moeten images worden gemaakt van de installaties & deze moeten worden ingeschoten. Daarna moeten ICT handjes de computers naar de werkplek brengen en gebruiksklaar maken. Waarom zou je een ICTer tegen euro 90 per uur dozen laten uitpakken?

Het handwerk en uitvoerende werk van ICT diensten kan veel goedkoper met inzet van de ICT handjes van Basecode. Het uitpakken van dozen, het aansluiten van computers, het structureel inschieten van images (met een KVM switch) en vervolgens de individuele images met settings per gebruiker (de specialisten in het ASZ ziekenhuis) met een handkar naar de verschillende werkplekken in het ASZ brengen en daar aansluiten.

Heb je daar dan een ICTer voor nodig? Jazeker, kijk maar naar de schade die kan ontstaan als een stekker onzorgvuldig of verkeerd om wordt ingestoken. De kabel zelf kost een paar euro, maar het vervangen is vaak 20 minuten werk. Uitbouwen van het systeem en de kabels, het aansluiten en wegwerken van de nieuwe kabels.

Bij het Albert Schweitzer Ziekenhuis (ASZ) in Dordrecht zijn 2.500 werkplekken uitgewisseld met een werktijd van circa 50 minuten per werkplek. Dat is inclusief alle handling en software. 

Basecode leverde voor dit project bij ASZ ziekenhuis 4 ICT handjes en 1 helpdesk engineer voor dit project met een doorlooptijd van circa 4 maanden.

#ASZ #werkplek beheer #Windows #XP naar Windows 7 #migratie, #helpdesk, #software #images met unieke kenmerken per gebruiker, ICT #handjes, #uitrollen, meewerkend #voorman. 

BEDRIJFSGEGEVENS

Basecode NV

Graaf Engelbertlaan 75

4837DS Breda


//KVK: 60354151

CONTACTGEGEVENS

//EML: info@basecode.nl

//TEL: +31(0)76 205 09 72

VOLG ONS